FFBs historie

"At det voksende antall brystkreftpasienter kunne ha behov for en forening, ble bare mer og mer klart."

– Inger Hasle forteller om oppstarten av foreningen og veien frem med stadig medlemsvekst, aktiviteter, satsingsområder og Rosa sløyfe. 75 sider organisasjonshistorie er samlet mellom to permer.
Inger Hasle er tidligere Athene-skribent og aktiv innenfor likemannstjenesten i Brystkreftforeningen. Inger har også vært leder og nestleder i Hovedstyret.

Boken koster kr. 150. Porto kommer i tillegg.

Bestilling av brosjyrer

Velg under hvilke brosjyrer du ønsker å bestille.

Ved bestilling av mer enn én av brosjyrene "Brystkreft" og "Undersøk brystene selv" gå inn på Kreftforeningens side og bestill der.

For sykehus og andre som ønsker å bestille flere eksemplarer av hver brosjyre, vennligst send oss en epost på post(at)brystkreftforeningen.no

Du må velge minst en brosjyre
Må fylles ut

Besøksadresse: Øvre Vollgate 11, Oslo