Landssamlingen 2013

Høsten nærmer seg og vi gleder oss stort til landssamlingen i Haugesund i september! Alle som har meldt seg på landssamlingen skal ha mottatt bekreftelse, og i tillegg sendt inn bestillingsskjema for transport (de fleste ankommer med fly). Program sendes ut i begynnelsen av september. Fint om alle påmeldte i mellomtiden leser vedlegget som er linket nedenunder.

Informasjon til påmeldte

VALG I BRYSTKREFTFORENINGEN UNDER 40
Har du følt deg litt alene som ung med brystkreft eller påvist genfeil? Vil du bidra til at dine medsøstre får faglig påfyll og samtidig legge til rette for mye moro og nettverksbygging?
Still til valg i Haugesund.

Les mer her

I mellomtiden er det bare å ta kontakt med Styresekretær, Anne Kari, hvis dere skulle ha spørsmål eller være i tvil om noe!  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 920 12 568

Besøksadresse: Øvre Vollgate 11, Oslo
Postadresse: Postboks 78 Sentrum, 0101 Oslo