Anett Andersens Legat har som formål  "... å gi støtte til personer til  og med 35 år, som har brystkreft med spredning. Legatmidlene skal brukes til ting eller gjøremål som vil kunne bidra til en hyggeligere hverdag og til økt velvære man ellers ikke ser seg i stand til å prioritere".

Førstkommende søknadsfrist er 15. mars 2018. Mer informasjon og søknadskjema finnes på www.anettandersenslegat.no.

De nærmeste dagene vil medlemmer i Brystkreftforeningen motta medlemsbladet Athene. Vi gjør oppmerksom på at faktura for medlemskontingent for 2018 kommer sammen med bladet.

Regjeringen vil lage en pårørendestrategi. Da er det nødvendig med økt kunnskap om pårørende. Vi håper du som er pårørende vil hjelpe til i kunnskapsarbeidet med å svare på en spørreundersøkelse.

Trenger du noen å snakke med? Våre likepersoner kan nås på Brystkrefttelefonen hele julen.

Du kan ringe Brystkrefttelefonen på nummer 21 89 89 29. Brystkrefttelefonen er åpent alle dager i året mellom klokken 09.00 og 22.00.

En likeperson i Brystkreftforeningen har selv erfaring med brystkreft. Denne erfaringen kan være til hjelp for deg som har fått brystkreft tett på livet, enten som diagnostisert eller pårørende. En likeperson har tid til å lytte og vil ta deg på alvor.

Dersom du ønsker å snakke med en fagperson, kan Kreftlinjen kontaktes på telefon 800 57 338. Kreftlinjen betjenes av spesialsykepleiere, jurister og sosionomer, og er åpen mellom klokken 10.00 og 14.00 fra onsdag 27. til fredag 29. desember i romjulen.

Kreftlinjen kan også kontaktes per epost eller chat på nettsiden.

Sekretariatet i Brystkreftforeningen er åpent til og med fredag 22. desember klokken 15.00. I romjulen holder kontoret stengt, og åpner igjen tirsdag 2. januar klokka 08.30.

Side 1 av 17

Brystkreft i media

Besøksadresse: Øvre Vollgate 11, Oslo
Postadresse: Postboks 78 Sentrum, 0101 Oslo