Brystkreftforeningen Ringerike har åpnet sitt eget kontor i Citygården i Hønefoss sentrum. Kontoret er åpent hver tirsdag, og håpet er at det skal bidra til en lavere terskel for å ta kontakt med styret.

- Vi ønsker både medlemmer og ikke-medlemmer velkommen innom. Kontoret har vi pusset opp selv. Vi har lagt parkett, malt vegger, handlet inn møbler og dekorert. Vi har brukt mye av fritiden vår på dette, forteller kasserer Kari Volden Fossum til Ringerikes Blad.

Hvert siste tirsdag i måneden er to av foreningens likepersoner å treffe på kontoret.

Søndag 13. august var vi på sommertur til Fredrikstad. Sola skinte hele dagen, og det gjorde jammen medlemmene våre også!

Styret takker for turen og deler noen bilder fra dagen (trykk på les mer for å se bildene). Hilsen Kari Volden Fossum, kasserer.

Side 1 av 2

Postadresse: Postboks 78 Sentrum, 0101 Oslo

Org. nr. 987 702 923

E-post: post@brystkreftforeningen.no