Bergen: Høstfest

Brystkreftforeningen Bergen
08.11.2019 19:00

Høstfest den 8. november på Hotel Scandic City
I Bergen er det slik at har noe kjekt skjedd 2 ganger, så har det blitt en tradisjon. I den ånd inviterer vi i år igjen til høstfest, denne gang på Hotel Scandic City i Håkonsgaten. Vi jobber med å få på plass et motivasjonsforedrag, men foredragsholder er ikke helt klar riktig ennå. Følg med på FB, nettsiden vår og på mail for mer informasjon. Det blir kjekk underholdning og godt sosialt samvær i høstmørket. Ta gjerne med deg en ledsager.
Vi starter kl 19.
Pris pr. deltager er kr. 400,- og det inkluderer aperitif, koldtbord (med noen varme innslag) og 2 drikkebonger.
Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på sms til 901 22 460 innen den 17. oktober. Det blir sendt ut faktura, og påmelding er gyldig ved betalt faktura.

Mer informasjon? Ta kontakt med styret i foreningen

Landsoversikt søk

Besøksadresse: Øvre Vollgate 11, Oslo