Bergen: Treffsted for kreftsyke

18.03.2019 10:00
Fyllingsdalen Sykehjem

Treffsted for kreftsyke
Treffstedet for palliative pasienter er for mennesker som lever med kreftsykdom, og som ønsker å møte andre i samme situasjon i trygge og gode omgivelser. Treffstedet skal være et livgivende sted hvor du kan hente nye krefter og inspirasjon til å takle hverdagen i en ny og ukjent situasjon. Helsepersonell og frivillige i Kreftforeningen deltar på treffstedet hvor det også er faglig program. Målet er at gode faglige råd og fellesskap med andre i samme situasjon skal bidra til god livskvalitet. Vi ønsker å bidra til gode stunder med felles måltider og gode samtaler.

Du finner treffstedet i den blå stuen i Dag Hammarskjöldsvei nr. 98 på Fyllingsdalen sykehjem. Treffstedet er åpent mandager kl. 10.00-14.00. Mer informasjon: www.bergen.kommune.no/

Mer informasjon? Ta kontakt med styret i foreningen

Fyllingsdalen Sykehjem

Fylke