Rosa sløyfe-aksjonen

Påmeldingsskjema - Oppfølgingskonferanse for nye likepersoner 2017

Konferansen er for nye likepersoner som deltok på Brystkreftforeningens likepersons og opplæringskonferanse i Trondheim 24.-26. mars 2017.
Deltok du som ny likeperson på likepersons og opplæringskonferansen i Trondheim i mars i år?(*)
Invalid Input

Likeperson i (navn forening)(*)

Fornavn(*)
Navnet må fylles ut

Etternavn(*)

Adresse(*)
Du må fylle ut adresse

Postnummer(*)
Postnr. må fylles ut

Poststed(*)
Post sted må fylles ut

Mobil(*)
Må fylles ut

Epost(*)
Du må fylle ut e-post

Reise- og opphold dekkes av foreningen sentralt. Vi gjør oppmerksom på at Brystkreftforeningen dekker billigst reisemåte. Kjøring av egen bil dekkes etter avtale med arrangør.
Foretrukket reisemåte(*)
Du må velge en reisemåte

Avreise fra(*)
Invalid Input

Det settes opp fellesbuss fra Gardermoen til hotellet lørdag kl. 10.00 via Oslo sentrum, Radisson Blu Hotel Plaza kl. 11.00 med retur fra hotellet søndag kl. 14.00 til Oslo sentrum og deretter Gardermoen. Kryss av under om du ønsker å være med bussen.
Hvis du har kommentarer angående din reise, f.eks. ankomsttid Gardermoen eller ankomst hotell, vennligst skriv dem i feltet under
Kommentar reise
Invalid Input

Ønsker å være med fellesbuss lørdag fra
Invalid Input

Ønsker å være med fellesbuss søndag til
Invalid Input

Eventuelle matbehov (allergi, vegetarianer e.l.)

Kryss av